Betalinger, forsendelser og returneringer

Bestillinger

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi behandler bestillinger mandag - torsdag 9:00 - 15:00 og fredag ​​9:00 - 14:30. Ordrer foretaget uden for dette tidsrum vil blive behandlet den følgende hverdag.

Når du afgiver en ordre, vil du modtage en bekræftelses-e-mail med detaljerne for din ordre. Når din ordre er afsendt, modtager du endnu en e-mail med et sporingsnummer, som giver dig mulighed for til enhver tid at spore forsendelsen.

Du er ansvarlig for at sikre nøjagtigheden af ​​de kundeoplysninger, du indtaster som en del af købsprocessen, da vi ikke efterfølgende validerer eller verificerer disse oplysninger.

Har du justeringer af din ordre fx ændring af ringstørrelse eller længde på halskæde eller armbånd, kan du kontakte os på mail@bergsoe.dk . Vi vil besvare din e-mail den følgende hverdag for at bekræfte justeringerne og give dig en estimeret tid til at foretage dem, før vi kan sende varen.

 


 

Priser og betaling

Alle angivne priser på hjemmesiden er inklusive dansk moms (25%).

Vi modtager online betaling med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JBC, American Express, Diner's Club og Discover Card.

Vi bruger valutaerne Danmark - Kroner (DKK) til betaling.

Vi behandler dine kreditkortoplysninger fortroligt, og vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger. Dine kreditkortoplysninger indtastes direkte i en betalingstjeneste, og derfor har vi ikke kendskab til dine kreditkortoplysninger. Ovenstående er af hensyn til din sikkerhed. Webshoppen gemmer kun de data, der er nødvendige for at trække det aftalte købsbeløb fra din konto, når varen afsendes til dig.

Betalingen bliver først trukket på din konto, når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller angivet på din ordre.

www.bergsoe.dk bruger en sikker betalingsserver, der krypterer al information med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre tredjeparter.

 


 

Levering og forsendelse

Alle ordrer sendes med PostNord. Du skal forvente at modtage din ordre inden for 3-8 hverdage, hvis varen er på lager. Da vi ikke kan garantere lokale leveringsbetingelser, kan vi ikke præcist angive, hvornår varen vil blive leveret.

Når din ordre afsendes, modtager du en e-mail med et sporingsnummer, som giver dig mulighed for til enhver tid at spore forsendelsen.

Ved levering i Danmark er fragten gratis. For international fragt på ordrer under 5.000 DKK opkræves et gebyr på 500 DKK og gratis for ordrer over 5.000 DKK.

Indebærer dit køb levering til et EU-land uden for Danmark, gælder reglerne for fri bevægelighed for varer, hvilket betyder, at du skal betale dansk moms, men ikke lokal told.

Ved levering uden for EU-lande skal du være opmærksom på, at du bliver opkrævet told, når du importerer varer på tværs af internationale grænser.

For at finde oplysninger om toldsatsen, besøg venligst told- eller handelstakstsiden på regeringens websted for dit destinationsland. Har du brug for rådgivning kontakt venligst mail@bergsoe.dk

Bemærk venligst, at vi ikke kan levere til postboksadresser.

 


 

Ombytning og retur

Returnering (tilbagetrækning)

For at returnere en vare, bedes du sende os en mail med dit ordrenummer på mail@bergsoe.dk , så sender vi dig instruktionerne og den forudbetalte returlabel.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde købet inden for 14 dage fra leveringsdatoen. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen særlig grund ved at sende os en e-mail.

Du må ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den hos afsenderen.
Du skal returnere varen til følgende adresse inden for 14 dage efter leveringsdatoen.

Studie 4
Att.: Bergsøe
Ny Adelgade 4, 1. sal
1104 København K
Danmark

Vi kan kræve bevis for, at varen er afsendt inden udløbet af fristen.

Sendes varen, skal den pakkes forsvarligt, og du bedes venligst vedlægge en kopi af fortrydelsesmeddelelsen og/eller oplyse ordrenummer på pakken.

Købene skal returneres via DHL for at sikre, at varerne sendes sikkert og er dækket af forsikring under transport. Kontakt mail@bergsoe.dk , så udleverer vi DHL returlabel uden beregning.

Returvarer skal returneres i samme stand, som de blev modtaget.

Betaling for varen refunderes hurtigst muligt, og under alle omstændigheder inden for 14 dage efter vores modtagelse af din fortrydelsesmeddelelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne til eftersyn, eller indtil du har fremlagt bevis for, at varen er returneret, alt efter hvad der er tidligst.

Hvis du fortryder købet i overensstemmelse med disse e-handelsbetingelser, refunderer vi købesummen med fradrag af eventuelle forringelser. Medmindre du instruerer os andet, udsteder vi tilbagebetalingen ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til at foretage den oprindelige transaktion.

BEMÆRK: 
Dit krav om tilbagebetaling inkluderer ikke gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt for at indløse.

Ønsker du mere information om din 14 dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: https://www.en.kfst.dk/consumer/ .

Udveksle

For at bytte en vare, bedes du sende os en mail med dit ordrenummer på mail@bergsoe.dk , så behandler vi din forespørgsel. Vi sender dig en e-mail med den forudbetalte DHL-returlabel, og når vi har modtaget den returnerede vare, sender vi den nye gratis til samme adresse som din oprindelige ordre.

Du kan kun bytte en vare én gang.